Laporan maklumanbalas mengenai peringatan butir-butir mesyuarat ke-29 Jawatankuasa Perhubungan antara kerajaan Persekutuan dengan kerajaan-kerajaan negeri pada 22 Januari 1988.

Bibliographic Details
Format: Book
Language:Malay
Published: [S.l.]: [s.n.], [1988?].
Subjects:
LEADER 00917nam a2200217 a 4500
001 0000320737
005 20100204090000.0
008 100119s1988 may
020 |c cased  
040 |a PNSA  
041 0 |a may 
043 |a a-my--- 
049 |a GPC 
082 0 |a 338.9H  
090 0 0 |a 338.9H   |b LAP 
245 0 0 |a Laporan maklumanbalas mengenai peringatan butir-butir mesyuarat ke-29 Jawatankuasa Perhubungan antara kerajaan Persekutuan dengan kerajaan-kerajaan negeri pada 22 Januari 1988. 
260 |a [S.l.]:   |b [s.n.],   |c [1988?]. 
300 |a iii, 68 helai, [24] helai:   |b il.;   |c 21 x 29 sm.. 
650 0 |a Public meetings   |z Sabah  
650 0 |a Economic development   |x Sociological aspects  
999 |a B02167803E  |b CS- State Administrative Library  |d GPC - Government publications collection   |e Reference  |f State Administrative Library  |g Government Publications Collection  |h Miscellaneous Collection  |j AVAILABLE